236.giggles conversation

Out of a sudden I reminisce my last high school memories and made me chuckles alone. huhu..Quickly I sms Aisyah ( one of my ex-classmate)

Syah, ko ingat tak masa form 4 Buncho (buncit-macho) gelak time ko confessed yang ko berjaya mandi 2 baldi?”

FYI, our beloved boarding school always face with the water shortage problem every year. And she replied;

“Haha, syimal aku pn dh x igt aku penah ckp camtu kt buncho…Hahahaa, aku pun tergelak nh”

me : Macam mana ko boleh lupe ek.hihi. Buncho poyo je mentang2 budak laki berkubang kat tangki..ceit..LOL”

Aisyah : “Huh, xde air kt semesti adelh pekara y perit. xleh blah g 1 paper spm pun tak mandi..Haaha”

FYI, at that time when Buncho laughed at Aisyah I was grinning alone because I myself pun tak mandi that day! hahahahaaa….. alah ramai lagi geng takmandi.. LOL

Missing those yesteryears when we were semestians~

😉

the waiting is over. new plans scheduled

11 thoughts on “236.giggles conversation

  1. hahahahha tak bley bla zaman takde air kat skolah. lol wat barisan nyanyi lagu in the eyes of the world versi edited! rindu ah nak mandi kat kolah ramai2 cam dlu…

  2. hahaha..buncho ..lek aaa….korang pakai nama aku dlm cerita karut korang before balik prep mlm tu aku tak mtk royalti pung…haaaa…belum mtk kat mazuan lagi nih.. =p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s